Aansprakelijkheid Wereld van de Haai


1. Inhoud

De informatie op deze website is met zorg samengesteld, maar kan onvolledig of onjuist zijn. Wereld van de Haai is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van de informatie op deze website.

2. Externe links

Deze website bevat links naar andere websites. Wereld van de Haai is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

3. Gebruikersinhoud

Wereld van de Haai is niet aansprakelijk voor de inhoud die door gebruikers op deze website wordt geplaatst.

4. Beslissingen

U bent zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt op basis van de informatie op deze website.

5. Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Tenzij anders vermeld, mag u de inhoud van deze website niet kopiëren of verspreiden zonder toestemming van Wereld van de Haai.

6. Toepasselijk recht

Op deze website is Nederlands recht van toepassing.

7. Wijzigingen

Wereld van de Haai behoudt zich het recht voor om deze disclaimer te wijzigen.

8. Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan contact op met Wereld van de Haai via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo Wereld van de Haai

 

 

 

Steun SOS Dolfijn en doneer vandaag nog!

Vind je dit een leuke website? Schrijf dan hier een Google review!

Wereldvandehaai.nl is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

De witte haai in de Noordzee: onzin of realiteit?

De toenemende watertemperatuur en de aanwezigheid van zeehonden in de Noordzee maken de komst van de witte haai steeds waarschijnlijker. Deze oceaanreus, die al in de Middellandse Zee en langs de Franse kust is gespot, kan de afstand naar de Noordzee met gemak afleggen. De aantrekkingskracht is groot: de Noordzee herbergt grote koloniën zeehonden, een onweerstaanbare prooi voor de witte haai.

Wat houdt de witte haai dan nog tegen?

Wetenschappelijk onderzoek is nodig om de migratiepatronen van deze haaien te begrijpen. Mogelijk speelt de zoutgraad van de Noordzee een rol, of de beschikbaarheid van andere prooidieren. De precieze factoren die de haai tegenhouden zijn nog onbekend.

Eén ding is zeker: Klimaatverandering en zeehonden lokken de haai. Is de Noordzee al hun nieuwe thuis? De toekomst zal het uitwijzen.

Lees meer