SEALIFE SCHEVENINGEN

Kom ook naar Scheveningen en verwonder je over de prachtige onderwaterwereld. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een educatieve dag.

BURGERS ZOO

Bekijk exotische dieren, speel met de kinderen in de jungle speeltuin en aanschouw Burgers'Ocean. Hier kun je o.a. het koraalrif en de Zwartpuntirfhaai bewonderen!

ARTIS

In Artis maak je kennis met exotische vogels en dieren. Verwonder je over de schoonheid van de Vlindertuin en kijk je ogen uit in het aquarium.

ECOMARE

Als je graag zeehonden wilt zien, dan moet je beslist naar Ecomare. Ecomare combineert leren met plezier maken.

NATUURAVONTUUR

Maak nu kennis met alles wat met de Noordzee te maken heeft. Hierbij worden je zintuigen flink aan het werk gezet.

DOLFINARIUM

Het Dolfinarium is leuk voor een dagje uit. Na een dagje waarin ze kennis kunnen maken met allerlei zeedieren kunnen ze gezellig de dag afsluiten aan het naastgelegen strand.

DIERGAARDE BLIJDORP

Niet alleen overdag, maar ook na sluitingstijd kun je bij Diergaarde Blijdorp terecht. Biologieles met de hele klas? Geen probleem, ook dat kan.

BURGERS BUSH

Wil je eens op een andere manier kennis maken met de dierentuin? Burgers Bush snapt dat heel goed en stuurt je op aanvraag met een leuke gids op pad. Super toch?

L'AQUARIUM BARCELONA

Duiken met haaien in de aquarium van Barcelona is voor iedereen mogelijk, ook voor jou! Kinderen kunnen zelfs overnachten met haaien.

IN DE NOORDZEE

Melvin en Fiona komen met verhalen over de Noordzee naar jou. Ook klassenuitjes zijn mogelijk! Leerzaam èn uiteraard reuze gezellig!

MUZEEAQUARIUM

Boten, tentoonstellingen, geschiedenis en vissen, allemaal bij elkaar onder eén dak, wat wil een mens nog  meer? Het met eigen ogen zien natuurlijk!

NEELTJE JANS

Neeltje Jans is als werkeiland een onderdeel van de Oosterscheldekering. Er is een informatie- en attractiepark geopend.

DIERNPARK AMERSFOORT

Dierenpark Amersfoort is weliswaar niet groot, maar o, zo gezellig. Klein of niet , je hebt toch ook echt wel een dag nodig om alles te bekijken. Echt een aanrader!

 

 

PLOPSALAND

Kom ook naar Plopsa voor een dag fun en avontuur en ontmoet al jullie vriendjes zoals k3, Bumba en Mega Mindy welkom in Plopsa!

SCHILDPADDENCENTRUM

Schildpaddencentrum vangt schildpadden op. Daarnaast besteden ze aandacht aan bescherming van schildpadden.

MADE WITH 2017 COPYRIGHT WERELD VAN DE HAAI

Privacy Policy          Copyright          Disclaimer          Flickr Licentie          IUCN