ABOUT

 

 

Ik ben afkomstig uit een land waar haaien het dagelijkse leven beïnvloeden en daarom, gedreven door een passie voor haaien, besloot ik in 2015 om een eigen Nederlandstalige website te maken. Ik wilde graag een plekje creëren waar andere ‘fans’ en belangstellenden informatie konden vinden over haaien. Al kom ik zelf uit Australië, ik vond het bedroevend dat de meeste websites met deugdelijke informatie alleen in het Engels te vinden waren. Daar moest verandering in komen vond ik en vanaf dat moment werd mijn Wereld van de Haai website voor mij een ware missie.

 

De informatie op de website wordt altijd eerst grondig onderzocht voor het gepubliceerd wordt. Er is geen ruimte voor onwaarheden of fouten, dat maakt de website tenslotte alleen maar ongeloofwaardig. Elk haai heeft daarnaast natuurlijk ook zijn eigen karakteristieke eigenschappen, ze zijn allemaal uniek en bijzonder.

 

Op den duur werd Wereld van de Haai nog meer uitgebreid met een blog waar je aan de haai gerelateerde artikelen kon vinden. Daarnaast besloot ik om andere soorten zeedieren ook een eigen plekje te geven op de website. Waar zou de haai tenslotte zijn als er geen vissen, octopussen, walvissen etc. in de zee waren? Ze hebben elkaar tenslotte allemaal nodig om te overleven.

 

Naast Wereld van de Haai is er nu ook een Wereld van de Savanne website. Hier kun je informatie vinden over alles wat met het Zuidelijke Afrikaanse continent te maken heeft. Ook tref je hier interessante informatie aan over duikexcursies met witte haaien in Gansbaai, Zuid-Afrika.

 

Wij hopen dat jullie veel plezier aan Wereld van de Haai zullen hebben, daar doen we het tenslotte voor.

 

 

Michelle Schuurman

MADE WITH 2017 COPYRIGHT WERELD VAN DE HAAI

Privacy Policy          Copyright          Disclaimer          Flickr Licentie          IUCN